Bro Hof Golf Slott

Bro Hofs Slott Golf Course

Sveriges i särklass bästa banor finner du i Bro, strax utanför Stockholm. Båda banorna är ritad av Robert Trent Jones Jr.x

Golf på The Castle Course

Banan har en växlande karaktär av park och skog med inslag av links-känsla. Bunkrarna är små och utmanande men det finns också stora ”playable wasteareas” som är strategiskt placerade och hålen kantas av vackra höga gräset Aurora Gold.

The Stadium Course

Den är rankad nr 100 i världen av Platinum Clubs of the World 2018 – 19 och rankas som en av Europas allra bästa golfbanor. Dessutom har den stått som värd för Nordea Masters på European Tour vid totalt 5 tillfällen.

En utmanande likeside-banan och känslan är verkligen att man beträder en golfarena, precis som namnet beskriver. Banan karaktäriseras av breda fairways, stora välplanerade bunkrar och mycket vatten. Banan kan spelas från fem olika tee och vinden är nästan alltid i spel.

Golf – Övningsområden

Här tränar du från gräs med Titleistbollar av allra högsta kvalitet. Rangen är utformad med fairways, bunkrar och greener som klipps varje dag. Här tränar du med samma upplevelse som ute på banan så att du kan förbereda dig för din runda. För medlemmar finns ett specialdesignat närspelsområde i anslutning till rangen.

Restaurang

Menyerna utgår från det nordiska köket. Det men bjuder även på utsökta inslag från hela världens kök. Förstklassiga råvaror inspirerade efter årstiderna.

Boende

Lejondals Slott ligger endast 5 min från Bro Hofs Slott och där bor och äter du som vill bo nära golfbanan som privatperson. Här finner du en härlig relax som du kan ta dig ett dopp och ladda batterierna. Du kan njuta av god mat och de har en gedigen vinkällare.

Hackholmssund ligger endast minuter bort och är det perfekta boendet för er som reser i samlat sällskap. Här kan ni njuta i enskild miljö utan att störas av andra. Varför inte spela lite tennis innan ni fortsätter med att njuta av sjöbastu, pool och relax. Avsluta med mat i restaurangen som smakar stjärnkrog.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *